VIBO LOG kleur trans

Vibo Videoproducties

Bedrijfsfilms ~ Evenementen ~ Livestream ~ Drone opnames ~ Uitvaartvideo

icons8 videocamera 60
icons8 drone 64
icons8 webcam 64

Bedrijfsfilm

Luchtopnames

Multicam

Een bedrijfsfilm kan een bedrijfsvoorstelling  een promotiefilm, een instructiefilm, een youtube of een facebook filmpje zijn….
Wat kunnen we aanbieden? Klik hier

Luchtbeelden maken uw film spannend en aantrekkelijk. We maken die met de meest recente apparatuur en kunnen zowel voor buiten als binnen ingezet worden.
Wat er mogelijk is? Klik hier

Of we nu een debat filmen of een dans- of gym optreden, toneel, met meerdere camera’s kunnen wij ook een dynamischer geheel monteren.
Voor meer mogelijkheden? Klik hier

icons8 live streaming 64 1
icons8 theatre stage 80
icons8 ash 64

Livestream

Evenementen

Uitvaartvideo

Heb je een meeting met andere bedrijven in het buitenland, een show die internationaal bekeken wordt, hiervoor kan je bij ons terecht. Meer weten? Klik hier

Een challange in jullie bedrijf, toneel, een dansoptreden, uw jaarlijkse gym voorstelling enz… Altijd leuk om de deelnemers een aandenken mee te geven of te verkopen.
Meer hierover? Klik hier

Deze video is een blijvende herinnering voor jou en voor de mensen die er niet bij kunnen zijn omdat ze in het buiteland zaten of in een rustoord verblijven. Voor kinderen, kleinkinderen en jezelf ter herinnering van de mooie teksten die voorgelezen werden.
Waarom? Klik hier

Bedrijfsfilm

Een bedrijfsfilm maken heeft altijd dezelfde werkwijze. Neem contact op en vertel ons wat uw wensen zijn, waarvoor de film moeten dienen en welk publiek je ermee wil bereiken. Op basis hiervan kunnen wij een richtprijs maken. Als dit binnen uw budget past maken wij een scenario op en bespreken dit samen tot wij een aanvaardbaar werkstuk bekomen die wij bij het filmen kunnen volgen. De soorten video’s/films  kunnen wij onderverdelen in:

Kortfilm voor op een website of op social media.
Dit soort film moet kort en krachtig zijn zodat de kijker uw boodschap volledig uitkijkt.

– Bedrijfsfilm.
Ook hier gaan we op dezelfde manier te werk maar gaan we effectief een bedrijfsvoorstelling doen zodat de bezoeker een idee krijgt wat hij bij jullie kan vinden, wat jullie doen, maken, produceren enz…
Om dit extra te illustreren maken wij gebruik van interviews, drone beelden enz.

Instructie video

Je kan mensen in jullie bedrijf de telefoon laten beantwoorden over de werking van een toestel (als er al iemand belt), of je kan een instructie video op Youtube zetten. Beelden staan immers langer en duidelijker in ons geheugen gegrift. Hiervoor kunnen wij van ons eigen youtube kanaal gebruik maken.

Drone- of lucht video.

Drone beelden zijn in de natuur adembenemend mooi. Maar wat als je een werf wil inspecteren of opvolgen? 
Heb je een gerobotiseerde of geautomatiseerde lijn gerealiseerd en wil je een product voorstelling van deze realisatie, dan kom je op plaatsen waar een cameraman niet aanwezig kan zijn (beveiliging – hygiëne), hier kan een drone uitkomst bieden.
Onze drones zijn in en outdoor inzetbaar.

Evenementen

Noem ze maar op, van schoolfeest, toneelvoorstelling, gym- en dans optreden enz.
Om dergelijke opnames aantrekkelijk en dynamisch te maken gebruiken we multicamera technieken met 2,3,4 of meerdere camera’s. In de studio worden ze gemonteerd en voorzien van titels en afgeleverd naar wens.

Uitvaartvideo

De hedendaagse uitvaarten zijn vaak veel persoonlijker. Broer, zus, kind, kleinkind hebben zelf een tekst geschreven en als het even lukt hebben ze die ook voorgelezen of heeft er iemand iets gespeeld of gezongen. Elk op zich wil hiermee zijn verbondenheid uiten met de overledene. Jammer genoeg gaan deze intieme momenten verloren in de roes van de dag en weet je vaak nadien nog amper hoe aangrijpend het was. Misschien wil je ook nog eens kijken wie er aanwezig was. Heb je familie of vrienden in het buitenland die er niet kunnen bij zijn dan is livestream de oplossing. Wij maken hier gebruik van meerdere discreet opgestelde camera’s. Dit laat ons toe om een dynamische opname te maken en de belangrijkste momenten extra in beeld te brengen.  In sommige crematoria wordt in tegenstelling slechts één camera gebruikt met een totaal beeld.

Livestream

Livestream laat je toe om video opnames te streamen zodat kijkers/klanten op een andere plaats op hetzelfde moment kunnen meekijken. Denk bv. aan een veiling waar er moet geboden worden ook buiten de veiling zaal of een katten of honden show waarbij de jury ook vanuit het buitenland het mooiste dier moet kiezen. In de bedrijfswereld kan een toespraak van de CEO in de verschillende vestigingen live gevolgd worden.